DeMuziekExperts.NL – Vernieuwd!

Misschien is het iemand al opgevallen, en misschien ook niet, maar al een paar maanden was de website www.DeMuziekExperts.nl niet bereikbaar.

Dit kwam omdat ik van website provider was veranderd, maar dat allemaal iets te snel ging en ik alle gegevens van de oude website niet meer kon overzetten.

Hierdoor was er dus geen enkele back-up meer van de oude website.

Maar gelukkig zit ik niet stil en hou ik wel van websites bouwen, dus ben ik direct weer bezig gegaan met in ieder geval de basis te leggen voor de vernieuwde website.

DeMuziekExperts.nl is dan ook niet alleen maar "vernieuwd" de volledige beeld vormgeving is aangepast evenals de website.

Vanaf nu is het belang van de website "Simpel en alles op 1 plek".
Dus ben je opzoek naar een bericht van een van de columns, dan zul je die altijd direct op de homepage kunnen vinden, tenzij je verder terug wil in de tijd, dan kun je in ons archief terecht waar alle uitzendingen staan geplaatst tot 2011!!

Volledig vernieuwd, een nieuwe beeld vormgeving, ook daar zit een betekenis aan, wat niet alleen 'simpel' oogt, maar ook de kleuren in het logo geven iets aan.
1. Oranje = Nederland
2. Blauw = het precieze blauw dat gebruikt wordt binnen de omroep BR6 (verbintenis) en tevens is blauw 1 van de 2 kleuren van de lokale vlag
3. Geel = de tweede kleur van de lokale vlag en werd tot voorkort ook gebruikt in de radio studio.

Simpel, herkenbaar, alles op 1 plek, met als titel/slogan: "Muziek, Cultuur, Lokaal" want dat is waar ons programma voor staat.

De Muziek Experts, het belangrijkste is de Muziek, van oud tot aan nieuw, van bekend tot onbekend maar ongekend, vernieuwend en afwisselend.
En die muziek wordt afgewisseld met een en al Cultuur, zowel in de columns gepresenteerd door Piet, maar ook door de vaste rubrieken als de 'Co-Originele', 'Taalvoutje Bedankd' en 'Getekend Loesje'

De uitzenddagen en tijden blijven uiteraard hetzelfde, de radiozender blijft ook hetzelfde, de presentatoren blijven hetzelfde, en zelfs de radio vormgeving blijft hetzelfde, enkel de website had een opfrisbeurt nodig, en dat mag gezien worden!

Veel kijk, luister en lees plezier!
Namens Uw Muziek Experts
Bas & Piet

<p>De Muziek Experts<br />Elke dinsdagavond van 20:00 tot 21:00<br />EN<br />Elke zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00<br />Live te luisteren op uw eigen lokale omroep BR6(.nl)</p>

Leave a Comment